Vi har holdt på en hemmelighed:

Q’s klippestue åbner som del af Vovbehov - med 50% rabat indtil d. 15 februar!

Mit navn er Georgie, jeg er Christians ældste datter og har i mange år været Quincy’s private frisør. Efterhånden er jeg begyndt at klippe flere hunde og har investeret i professionelt udstyr, så nu åbner jeg Q’s klippestue på Rosendal Dyreklinik.

Første gang jeg klippede Quincy var i noget nær desperation. Pelsen var blevet alt for lang, den var umulig at holde fri for filter, og hver gang vi gik tur slæbte han halvdelen af Kragemosen med hjem i pelsen. Over tid har klipningen udviklet sig til en hobby, noget der fylder mig med ro og glæde. Jeg nyder processen og samarbejdet. Mest af alt elsker jeg at se hundens transformation: uden pels foran øjnene kan den fange sin ejers blik, og uden filter der trækker i huden kan den bevæge sig frit. Den bløde, nyvaskede pels inviterer til nus og kæl. En god klipning kan forbedre livskvaliteten markant på få timer.

Jeg klipper primært med saks for et smukt og naturligt resultat, men ved samtidig at mange døjer med filtret pels hvor nedklip kan være nødvendigt. Filter er svære at undgå, særligt hos meget langhårede hunde, men regelmæssig vask og klipning kan hjælpe enormt med at holde pelsen filter-fri og dejlig blød.

Vovbehov forhandler allerede naturlige, økologiske og allergivenlige pelsplejeprodukter fra B&B, som jeg selvfølgelig også bruger i klippestuen.

Tidsbestilling:

SMS til 22 77 33 19 eller henvendelse i Rosendal Dyreklinik

Klipning finder sted på klinikken:

Sygehusvej 4 i Tranebjerg

Priser afhænger af hundens størrelse, pelsens stand mm.


Hundefrisør på Samsø

Qs klippestue tilbyder klip efter aftale.